Don't miss

Sex Standjes, Vrouw onder

By on January 16, 2013

Naamloos-6Bij deze sex standjes ligt de vrouw onderop, de man heeft hierdoor vaak meer controle.

Missionaris 
Dit klassieke sex standje is misschien wel het bekendste standje. Bij Missionaris ligt de vrouw op haar rug met haar benen wijd. De man ligt op haar en steun op zijn handen terwijl hij haar penetreert. Om dit standje intiemer te maken kun je elkaar aankijken en kan de man deels op de vrouw steunen voor meer lichamelijk contact.

vrouw onderBillen kijken
Bij dit standje ligt de vrouw op haar buik op het bed terwijl de man boven op haar ligt. Hij penetreert de vrouw tussen haar benen/billen door. Dit is moeilijk voor de man om vol te houden omdat zijn penis extra wordt gestimuleerd. De man kan hierbij zijn gewicht op de vrouw laten leunen.

In the air
De vrouw licht op haar rug op het bed, de man hurkt tussen de benen van de vrouw. Vervolgens doet de vrouw haar benen in de lucht en laat deze op de schouders van de man steunen. Door een kussen onder de billen van de vrouw te leggen of haar een beetje op te tillen aan haar enkels/onderbenen worden de billen opgetild en kan de man dieper stoten.

HipsUp
De vrouw steunt met haar schouders op het bed en zet haar voeten neer op de rand van het bed zodat ze haar heupen op kan tillen. De man staat naast het bed tussen haar benen en kan de vrouw zo penetreren. Goed voor de buikspieren van de vrouw!

De lely
De vrouw ligt op een tafel of de rand van het bed, haar benen naar beneden. Afhankelijk van de hoogte staat de man of zit hij op zijn knieën. De man kan niet erg diep penetreren.  Een heerlijk uitzicht voor de man!

De diepe lely
Ook hier ligt de vrouw op een tafel of de rand van het bed, haar benen naar beneden. Afhankelijk van de hoogte staat de man of zit hij op zijn knieën. De vrouw legt haar benen over zijn schouders. De man kan nu wel diep penetreren. Deze sex standjes geven een prachtig uitzicht voor de man!

Schildpadje
De vrouw ligt languit op haar buik met haar benen een beetje uit elkaar. De man hurkt achter haar en buigt eventueel een beetje naar haar toe. De man kan niet diep penetreren maar de g-spot van de vrouw wordt gestimuleerd, fijn voor de dames dus.