Don't miss

Sex Standjes, Vrouw boven

By on January 11, 2013

Naamloos-5Bij deze sex standjes neemt de vrouw bovenop de man plaatst, dit betekend dat de vrouw meer controle heeft over het tempo en de diepte van de penetratie.

Amazone sex standje
Dit populaire standje geeft mannen een geweldig uitzicht. De man ligt op zijn rug, de vrouw zit op hem. Zij beweegt op en neer of draait kleine rondjes. De vrouw heeft bij dit standje alle touwtjes in handen, zij bepaald het ritme.

standjes8

Hoog amazone standje 

Bij dit standje ligt de man opnieuw op zijn rug, maar nu met een kussen onder zijn heupen. De vrouw gaat op hem zitten. De man kan nu dieper penetreren.

Lapdance sex standje

Dit standje is minder bekend dan de amazone, maar bijna het zelfde. Nu beweegt de vrouw van voren naar achteren, niet op en neer. Zorg dat de vrouw niet te ver naar voren beweegt, want dit kan pijnlijk zijn.

Turnen
Bij dit standje ligt de man ontspannen op zijn rug. De vrouw hurkt boven de man met haar billen naar zijn gezicht en laat zich over zijn penis glijden. Nu kan de vrouw zich op en neer bewegen. De man kijkt dus naar haar rug en billen.

Acrobatiek
Ook bij dit sex standje ligt de man ontspannen op zijn rug. De vrouw gaat op haar knieën zitten op zijn penis. Het makkelijkste om goed te gaan zitten is door eerst te hurken. Nu kan de vrouw zich op en neer bewegen. De man kijkt dus naar haar rug en billen.