Don't miss

Sex Standjes, voor gevordenen

By on January 11, 2013

Naamloos-7Met wat lenigheid en goede technieken kun je ook af en toe sex standjes uitproberen die moeilijker zijn. Vaak zul je de sex standjes maar één keer proberen, maar er zit vast ook een standje tussen dat jullie leuk vinden en vaker zullen uitvoeren!

De kruiwagen
Dit is een vrij bekend maar lastig standje. Vroeger speelde je dit misschien op het schoolplein, nu kan het in de slaapkamer. De vrouw steunt met haar handen op de rond, de man pakt haar benen op en doet een stap naar voren. Nu kan de man de vrouw penetreren, maar dit is een zwaar standje voor beide!

moeilijk

De stoel
Dit sex standje lijkt veel op de kruiwagen, maar nu zit de man op een stoel (zonder arm leuningen). De vrouw steunt met haar handen op de grond met haar gezicht naar de grond toe en steunt met haar benen op de benen van de man.

Dubbelgevouwen
Bij dit sex standje ligt de vrouw op haar rug met haar benen opgetrokken, tegen haar borsten aan. Ze kantelt haar heupen. De man zit op zijn knieën en pakt de voeten van de vrouw vast. De man zit iets hoger en steunt dus op de heupen van de man. De vrouw kan eventueel een kussen onder haar heup leggen.

Dubbel side
Dit standje kunt je het beste uitvoeren in bijvoorbeeld een gang, waarbij de afstand tussen twee muren ongeveer één meter is. De man leunt met zijn billen tegen de muur en zet zijn voeten ongeveer 50 centimeter van de muur af en houdt deze een beetje uit elkaar. De vrouw leunt met haar handen tegen de andere muur en zet één been aan iedere zijde van de man. Ze zet haar voeten bijna tegen de muur waar de man tegen aan steunt. De vrouw staat dus over de man heen. Even oefenen, maar het proberen waard!

De Nexus
De man gaat op zijn knieën zitten, maar zak met zijn billen tot hij het bed raakt. Hij leunt naar achteren en steunt op zijn handen. De vrouw gaat op haar knieën zitten over de man heen. Vervolgens leunt de vrouw naar achteren en steunt met haar handen op het bed of de vloer.