Don't miss

Sex Standjes, staande standjes

By on January 11, 2013

Naamloos-6 Ook staand kun je vrijen. Met deze sex standjes kun je staand heerlijke sex hebben.

Keukenmeid
De vrouw buigt voorover over het aanrecht of de eettafel en steunt met haar handen op de tafel. De man staat achter haar en leunt eventueel een beetje over de vrouw heen of tegen de vrouw aan. De eikel van de man wordt zo erg gestimuleerd, erg fijn voor de man dus. Wanneer de vrouw een stuk kleiner is dan de man kan zij hoge hakken aan doen, ziet er ook nog eens sexy uit!

staand

Klimrek
Dit standje is best bekend, voornamelijk uit pornofilms, maar hij wordt niet erg vaak uitgevoerd. Dit komt voornamelijk doordat het erg zwaar is voor de man. De vrouw slaat haar benen om de man heen en houdt hem stevig vast om zijn nek. De man ondersteunt de vrouw door haar vast te houden onder haar billen of bij haar bovenbenen.

Vijftig tinten
Bij dit standje staat de vrouw en houdt de man haar armen op haar rug vast. De man heeft zo de controle over hoever de vrouw voorover buigt en de vrouw moet zich overgeven aan de man.

Ballerina
De vrouw staat op één been, de man tilt haar een beetje op en houdt haar stevig vast zodat zij haar evenwicht niet verliest. Nu kan de man haar penetreren. Dit is een vrij lastig standje, het is belangrijk dat de man de vrouw goed ondersteunt.