Don't miss

Sex Stadjes, Doggy style & variaties

By on January 11, 2013

Naamloos-1Het populairste standje onder vele mannen en vrouwen, doggy style. Met deze variatie sex standjes kun je op meer doggy manieren van elkaar genieten.

 Doggy style
Dit is een favoriet standje van vele mannen en vrouwen. De vrouw zit op haar knieën en leunt voorover en steunt op haar handen. De man gaat op zijn knieën achter de vrouw zitten en penetreert de vrouw. Dit is ook een geliefd standje bij mannen die van billen houden!

Bulldog
Bij dit standje zit de vrouw op haar knieën, leunt ze voorover en steunt met haar handen op het bed/de grond. Ze houdt niet, zoals bij doggy style, haar benen wijd maar houd haar benen (zo veel mogelijk) bij elkaar. Dit geeft extra stimulatie voor de man.

Doggy delicious
Bij dit standje zit de vrouw op haar knieën en steunt op haar handen, de man zit/steunt achter haar en likt en/of vingert haar.

Doggy standingstandjes2
Bij dit standje zit de vrouw niet op haar knieën maar staat en leunt voorover. Ze kan eventueel op bijvoorbeeld een stoel of bed steunen. De man staat achter haar en houdt eventueel haar heupen vast.

High doggy
Bij dit doggy standje steunt de vrouw op haar voeten en handen en steekt haar billen in de lucht. De man buigt voorover maar blijft staan en heeft een mooi uitzicht op de billen van de vrouw.

De kikker
Dit is een vrij onbekend standje, maar daarom niet minder leuk om eens te proberen! Bij dit standje hurkt de vrouw en leunt op haar handen, net als een kikker. De man neemt op zijn knieën plaatst achter de vrouw. De vrouw kan dan op en neer bewegen, maar ook de man kan zijn heupen op en neer stoten.

Extended Doggy Style
Dit is het klassieke doggy standje, maar nu tilt de man één been van de vrouw op/naar achteren. Hierdoor stoot de man anders in de vagina en geeft dit dus andere stimulatie.