Don't miss

Vreemdgaan met toestemming

By on March 7, 2013

Vreemdgaan is voor velen iets wat niet door de beugel kan en vaak leid tot relatiebreuken en echtscheidingen. Toch zijn er echtparen en stellen die met toestemming vreemdgaan. Dit als een soort spel in hun relatie. Deze vorm van vreemdgaan noemt men ook wel Cuckolding.

Cuckolding is het vreemdgaan van de man of vrouw in een relatie en valt onder het sadomasochisme en is een vorm van BDSM. Deze aftakking van BDSM is enorm populair aan het worden onder stellen die verder willen gaan dan de alledaagse seks in de slaapkamer. Het is in vele gevallen voornamelijk de vrouw die doet aan Cuckolding en die dus met toestemming van haar man met vreemde mannen de liefde mag bedrijven. De vrouw heeft in een Cuckold relatie letterlijk de touwtjes in handen en in deze relatie wordt de vrouw Cuckoldress genoemd en de man (de slaaf) de Hubby. Cuckolden is zo extreem te maken als je zelf wilt. Zo zijn er stellen waarvan de man verplicht op zoek moet gaan naar een minnaar voor zijn vrouw en zo zijn er stellen waar de vrouw een baby krijgt van haar nieuwe minnaar en haar man moet daarmee instemmen aangezien hij in een Cuckold relatie eigenlijk niets te vertellen heeft.

Het onderhouden van een dergelijke relatie is zeker niet zonder gevolgen. Er komt een hoop macht, verdriet en jaloezie bij kijken en dat moet je jezelf goed beseffen eer je eraan begint. Zowel man als vrouw dienen elkaar blindelings te vertrouwen en erop staan dat zowel man als vrouw geen gevoelens gaat ontwikkelen voor de minnaar of minnares. Van de 100 Cuckold stellen zijn er slechts 20 a 30 die na jaren nog steeds bij elkaar zijn en deze cijfers zeggen genoeg. Cuckolding is een extreme vorm van SM en BDSM en zeer gevaarlijk voor je relatie.

Wanneer je besluit om samen met je partner te starten met Cuckolden zijn er wel een aantal spelregels waar een Cuckold zich aan moet houden. Deze spelregels horen bij het spel wat je samen gaat spelen. Realiseer je dus goed dat Cuckolding deels een fantasie is, maar ook werkelijkheid kan worden, mits je samen goede afspraken hierover maakt.