Don't miss

Sex Rollenspel, 10 ideeën

By on February 16, 2013

….voor een spannend avontuur!

Lijkt het je leuk om eens in de huid van een stereotype te kruipen? Laat je gaan en verras je partner met een spannend rollenspel! 10 leuke ideeën voor een seks rollenspel, die je kan combineren met allerlei sex standjes. 

Docente & leerling: Zij kleedt zich netjes in een rok en blouse, hij heeft zijn huiswerk niet gemaakt. Je kunt een liniaal gebruiken en sex op een tafel of bureau is natuurlijk altijd leuk, kijk voor sex standjes waarbij je een stoel of bureau kunt gebruiken bij de sex standjes.

Tippelende Prostitué en klant: Extra leuk om buiten uit te voeren. Zij loopt op de stoep, hij rijdt met de auto langs en pikt haar op. Misschien spannend om naar een parkeerplaats of stil weggetje te rijden? En wel vooraf betalen natuurlijk hè! Een echt spannend seks rollenspel.

Loodgieter & huisvrouw: Zij kleedt zich net iets te sexy, hij komt in werkkleding of zelfs overall. Zet haar mannelijk op het aanrecht en schuif haar rokje stiekem naar boven…

Zuster & patiënt: ‘Zal ik u even helpen met wassen meneer?’. Zij kleedt zich natuurlijk in het wit, hij kan met weinig kleding in bed gaan zitten.

Verkoopster & klant: Hij gaat een aantal broeken en shirts passen, zij komt even kijken of alles goed past en leuk staat… Een geweldig seks rollenspel.

First date: Spreek samen af in een café, ga hier afzonderlijk van elkaar naar toe. Doe alsof je elkaar niet kent, stel je netjes aan elkaar voor en ga aan het einde van de avond samen naar huis voor ‘Sex op de eerste date’.

Politieagent & arrestant: ‘Mevrouw, ik wil u fouilleren’. Misschien is het leuk om eens een flinke tik op haar billen te geven? Leuk om staande sex standjes uit te proberen!

Leraar & leerlinge: Zij vraagt om een kans haar onvoldoende op te halen, hij biedt haar graag bijles aan. ‘Meneer, wat doet u nu?’.

Prostitué & klant: Zij kleed zich sexy met kousen en kanten lingerie, hij klopt op de deur en betaalt natuurlijk netjes vooraf. Meneer is de baas, want de klant is koning.

Dokter & patiënte: ‘Meneer, mijn borsten doen zo’n pijn’. De arts, netjes gekleed, het liefst met witte jas en stethoscoop. Je kunt natuurlijk ook allerlei huis tuin en keuken attributen gebruiken.

Welk seks rollenspel heb jij wel eens gespeeld? En hoe vond je dat? Of heb jij een ander idee voor een erotisch rollenspel? Laat dan een reactie achter!