Don't miss

Erotische rollenspellen

By on April 10, 2013

 

 

Je klopt op de deur, je draagt alleen een ontzettend sexy lingerie setje en kousen onder je lange jas. Zodra hij open doet knipoog je naar hem. ‘U had om mij gevraagd?’ zeg je met een uitdagende blik.

lolly

Hij laat je binnen en neemt je jas aan. Zijn ogen glijden over je lichaam. Hij overhandigd je de envelop met het geld. ‘Dank u wel meneer’ zeg je met een glimlach. Je stopt de envelop in je jas nadat je het geld hebt nageteld. Nu is hij de baas en zegt je wat hij wil. Laat hem de sex standjes kiezen & laat jullie avontuur maar beginnen!

Heerlijk toch, om eens sex te hebben terwijl je ‘niet jezelf bent’. Een sex rollenspel is altijd spannend. Je speelt beide een rol, hierdoor kun je helemaal los gaan en je anders gedrag dan normaal. Misschien zorgt dit er wel voor dat jullie een compleet andere verhouding hebben in bed dan normaal gesproken. Is het spelen van een escort dame niet helemaal jouw ding? Je kunt ook kiezen voor een ander sex rollenspel, wij hebben een aantal ideeën voor jullie!

‘Als je wilt dat ik de foto’s niet openbaar maak, zul je wel met iets heel goeds moeten komen’. Chantage, altijd een opwindend scenario. Je wilt niet dat belastende informatie op straat komt te liggen. Je zult je best moeten doen om te zorgen dat de foto’s niet openbaar worden. Je kunt allerlei sex standjes uitproberen bij dit scenario, vooral sex standjes waarbij de man alle touwtjes in handen heeft passen goed bij dit verhaal.

‘Om het nog leuker te maken kun je het voorspel al vroeg beginnen. Jullie kunnen samen accessoires gaan shoppen, dit kan ook al heel erg opwindend zijn. Ook kunnen jullie de hele dag jullie rol aanhouden, bijvoorbeeld met spannende berichtjes of e-mails. Zo hebben jullie extra zin in dat spannende sex rollenspel!Meneer, ik weet dat het vervelend is, maar ik zal u toch nader moeten onderzoeken’. Een uitvoerig onderzoek kan erg opwindend zijn. Speel jij de arts? Zorg dan voor een witte jas en een aantal (geïmproviseerde) onderzoeksinstrumenten. Is de arts dominant? Of is het de patiënt die de arts probeert te verleiden? Je kunt de rollen in dit sex rollenspel natuurlijk ook omdraaien. Misschien kun je sex standjes proberen op een tafel of bureau…

Veel plezier!